Hakkında

BAŞLANGIÇ 2003

mt fotoğraf ajansı Mustafa Taşçı tarafından kurulmuştur. Mustafa Taşçı fotoğrafçılık sektörüne 2003 yılında ürünlerin fotoğraf çekimini yaparak amatör olarak giriş yapmıştır. 2003 yılı ve devamında aile şirketinde fotoğrafçılık,satış-pazarlama,fotoğraf baskı operatörlüğü, AdobePhotoshop CC Program serisi ile grafik çalışmaları yapmaya başlamıştır. Uzun yıllar çalışmalarını yürüttükten sonra 2016 yılı itibari ile MT fotoğraf ajansını kurmuştur. 2016 yılından itibaren MT fotoğraf ajansı faaliyetlerine kendi profesyonel ekipman ve ekibi ile devam etmektedir.

Mustafa Taşçı

misyonumuz

Günümüz teknolojisine, koşullarına ve gelişen yeniliklerine bağlı olarak profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla sizlere hizmet vermekteyiz.

Bizimle çalışmakta olan ve çalışmak isteyen her firma ve her ürün piyasa kalitesi fark etmeksizin, bizim için en değerli ürünler olarak değerlendirilip satışta sonuç alınabilmesi için tüm ayrıcalıklarıyla fotoğraf çekimlerini profesyonel ve en etkin çözümlerle sizler için hazırlıyoruz.

Burada önemli olan sadece fotoğraf çekmek değil. Asıl önemli olan ürünü kaliteli, anlaşılır ve doğru bir şekilde sizlere sunmaktır. Fotoğrafa bu bakış açısı ile online alışveriş sitelerine ve katalog vitrinlerine hazırlamaktayız.

vizyonumuz

Her gün daha da gelişmekte olan teknolojiyi ve günümüz çağdaş yeniliklerini takip ederek firma olarak kendimizi ve ekibimizi sürekli zinde tutarak, daha geniş sektörlere, kitlelere hitap edecek şekilde hedefleyerek ilerlemekteyiz. 

Siz değerli firma sahiplerimizden gelen tüm yorumları dikkate alarak kendimizi daha ileriye götürebilecek düşüncelerle yenileyip daha başarılı olmak için çalışmaktayız.

teknolojik İlerleyişimiz

  • Beyaz Fonlu Çekim – Ürününüzün beyaz fon üzerine tek çekimi
  • Lifestyle(Yaşam tarzı) Çekim– Ürününüzün (lifestyle) bir yaşam tarzı çekimi
  • Modelli Çekim– Ürününüzün bir model üzerinde tek çekimi

REFERANSLARIMIZ

Canlı Destek
Merhaba,
Mtfotoğrafajansı'na Hoşgeldiniz.
Size Nasıl Yardımcı olabliriz.?